Resultaten voor groepsaccommodatie texel

groepsaccommodatie texel
Het meest complete overzicht van accommodaties op Texel Wadden.
Een verblijf in een Mongoolse nomadentent of yurt onder de Texelse sterrenhemel is een belevenis die u nooit meer vergeet. En onthaasten gaat vanzelf in zo'n originele pipowagen. Plannen voor een gezellig weekendje weg met de hele familie of met de eetclub een bedrijfsuitstapje in een groepsaccommodatie? Texel is daarvoor een ideale locatie de groepsaccommodaties op Texel zijn makkelijk bereikbaar voor iedereen en toch ver weg van het jachtige leven op de vaste wal.
Home Groepsaccommodatie Nieuw Bornrif Texel.
Met familie vereniging of school naar Texel. Ons groepsverblijf is gelegen achter onze Texelse stolpboerderij. Het verblijf bevindt zich op een prachtige locatie aan de rand van het bos duinen en strand. Op ongeveer 400 meter afstand van de Texelse badplaats de Koog waar men terecht kan voor diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld karten bowlen tennissen. Ook zijn hier winkels supermarkten en restaurants. Geschikt tot 42 personen. Groepsaccommodatie Nieuw Bornrif is te huren door groepen bijvoorbeeld scholen verenigingen families enzovoorts en is geschikt voor groepen tot 42 personen.
Groepsaccommodatie aan de voet van de Texelse duinen.
Overnachtingen op Texel voor grote en kleine groepen. Foto Groepsaccommodatie Princenhage Texel buitenom. Groepsaccommodatie aan de voet van de Texelse duinen. Voor een sfeervolle en vrij gelegen groepsverblijf op het eiland Texel bent u bij Groepsaccommodatie Princenhage aan het juiste adres. Op een unieke locatie vlak achter de uitgestrekte zorgvuldig beschermde natuurgebieden De Slufter en De Muy. De kampeerboerderij op Texel is geschikt voor schoolgroepen verenigingen en families. Wij verhuren het gehele gebouw aan 1 groep tegelijk de maximale groepsgrootte is 50 personen. De boerderij is omgeven door ruime speelvelden beschikbaar voor voetbal basketbal en volleybal of ander vertier.
De Triaan Vakantiewoningen op Texel.
De accommodatie bestaat uit drie geschakelde vakantiewoningen voor 6 personen met een gezamenlijke recreatieruimte. Er zijn alleen 2-persoonsslaapkamers. Vos voor het eerst in zijn leven in de sneeuw voor korte duur vanmorgen was de sneeuw verdwenen. 06-57 57 68 24. Copyright 2017 De Triaan.
Kamphuis Elba.
Het kamphuis bij hoeve Elba is gebouwd in 1981 met een schitterende ligging op het waddeneiland Texel gelegen op het oude land tussen de weilanden. Het is gebouwd vlakbij een oude hoeve die nu wordt bewoond door de huidige eigenaar van het kamphuis. Van oorsprong woonde hier een boer met zijn vrouw die christenen waren. Een deel van hun land stelden zij beschikbaar om kinder en jongerenkampen te houden. Eerst in tenten en schuren later in een mooie en gezellige groepsaccommodatie. Het is een groepsaccomodatie geschikt voor 31 personen. Voor jong en oud scholen kinder en jeugdgroepen muziekgroepen kerkelijke verenigingen familiereünies vriendengroepen vogel en natuurliefhebbers te veel om op te noemen.
Home.
In juli en augustus zijn er nog diverse verhuurperiode beschikbaar! 1796 MR De Koog Texel. 1796 MR De Koog Texel.
Groepsaccommodatie in Den Helder en Texel groepsaccommodatie-info.nl.
Bed and breakfast Veldzicht is gelegen midden in de kop van Noord-Holland landelijk in agrarisch gebied 800 meter van de 126 km lange Westfriese Omringdijk welke het. Oude Provincialeweg 9 Winkel. Het Stolphuis ligt aan de Elfstedentocht route dicht bij de Afsluitdijk in het dorp Arum. Het Stolphuis is een grote woonboerderij met daarin 4 ruime appartementen en. Oude Kerkstraat 24 Arum.
groepsaccommodatie groepsaccommodaties Texel huren.
Familiereünie of familiedag organiseren? Familiedag en familieweekend tips. Groepsaccommodatie in Texel huren. Een groepsaccommodatie op Texel huren voor bijvoorbeeld een familieweekend of schoolkamp? Op zoek naar een bijzondere groepsaccommodatie in Nederland? Huur dan een groepsaccommodatie in Texel. Als één van de mooiste en grootste Waddeneilanden is het huren van een groepsaccommodatie op Texel absoluut een onvergetelijke ervaring. Wij verhuren mooie en bijzondere groepsaccommodaties op Texel en de andere Waddeneilanden. Huur bijvoorbeeld een bijzondere en mooi gelegen groepsaccommodatie op Texel voor 20 personen niet ver van de kust of boek een grote groepsaccommodatie op Texel of Ameland voor een vriendenweekend of familieweekend.
Groepen tot 50 personen in Den Helder en Texel groepsaccommodatie-info.nl.
1 Juni 2017 openen wij ons nieuwe groepsverblijf in Bovenkarspel! Het groepsverblijf heeft een lichte huiskamer keuken douches toiletten en invalide toilet en douche. De Gouw 11 Bovenkarspel. De Groote Wijzend Lutjebroek. Vijf compleet ingerichte grote safaritenten aan het polderwater in Lutjebroek. Iedere tent heeft 4 verwarmde bedden en een eigen keukentje en badkamer. Als groep heb je.
Groepsaccommodaties op Texel De beste groepsverblijven HelloTexel.
Met een pingpongtafel voetbalgoaltjes korfbalpalen en een kampvuur plek. Vrij gelegen en omringd door bos heide en duinen bevindt zich onze moderne en sfeervolle groepsaccommodatie De Zilvermeeuw Texel. De ligging is uniek midden in het Nationaal park naast Ecomare en dicht bij het strand. Dit hostel ligt centraal op het eiland op loopafstand van het levendige centrum van Den Burg en 6 km van het strand. Het beschikt over moderne faciliteiten en elke kamer heeft sanitaire voorzieningen. Met diverse speel en sportvelden. Dit groepsverblijf ligt bij Den Hoorn op een rustig plekje tussen de weilanden. Met een groot buitenterrein ideaal voor jongeren.
Groepsaccommodatie in Texel-De-Koog huren heerlijkehuisjes.nl.
Grote vakantiehuizen in Texel-De-Koog Boek uw groepsaccommodatie snel veilig en eenvoudig online!

Contacteer ons