Op zoek naar groepsaccommodatie 22 personen?

groepsaccommodatie 22 personen
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties van Drenthe.
Zomervakantie Topper nabij Diever en Appelscha. Wateren Westerveld Drents Friese Wold. Nabij Nationaal Park Dwingelderveld met eigen sauna. Op zoek naar een groepsaccommodatie in Drenthe voor je familieweekend of vriendenweekend? Of ga je een weekendje weg en zoek je een vakantiehuis in Drenthe voor 20 personen? Wij bieden je meer dan 50 vakantiehuizen in Drenthe. Van een luxe vakantiewoning voor 10 personen tot een goedkope kampeerboerderij of groepshuis in Drenthe voor 40 personen.
Groepsaccommodatie Groenlo Gelderland Nederland Seite 1 bookedoo.
Groepsaccommodatie in Groenlo Gelderland huren bij bookedoo nr.23124 Wilt u eens iets anders? Koeien en kalfjes kijken kan in deze Groepsaccommodatie die geschikt is voor 22 personen. Met deze authentieke boerderij kunt u gezellig met familie of vrienden er tussenuit in de welbekende natuur van de Achterhoek. De groepsaccommodatie ligt op het erf van de biologische boerderij te Groenlo en tegen het natuurgebied de Leemputten alwaar gewaterfiets kan worden. Dit grenst weer tegen het Zwillbrocker venn aan de Duitse zijde Europa's grootste binnenlandse meeuwenkolonie waar flamingo's in het wild voorkomen. Een werkelijk schitterend gebied waar je heerlijk kan wandelen en of fietsen. De groepsaccommodatie beschikt over 6 ruime slaapkamers.
Vind groepsaccommodatie in Vakantiehuizen Nederland op Marktplaats.nl.
De voormalige lagere school van wateren gebouwd in 1920 is vanaf 2006 in fasen verbouwd tot een prachtig recreatieverblijf. Ruimte authenticiteit comfort sfeer en schoonheid zijn woorden die deze mooie locatie duidelijk typeren. Tot 22 personen de oude. Groepsaccommodatie Landelijk 12 personen. Groepsaccommodatie voor 28 personen in de Achterhoek. Voordelig weg in het voorjaar! Bekijk de blijvend verlaagde prijzen op onze site www.dekooijer.nl welkom! In het buitengebied op de grens van eibergen en rekken in de gelderse achterhoek vindt u groepsaccommodatie. De oude boerderij de kooijer is recent nieuw gebouwd en gerenoveerd.
10 slaapkamers Groepsaccommodaties en vakantiehuizen.
Markelo Hof van Twente Twente. Bijzonder Brabant 11 slaapkamers. Reusel Reusel-De Mierden Zuidoost-Brabant. Uniek groepsverblijf met groot speelveld en kampvuur. Vollenhove Steenwijkerland Kop van Overijssel. Odiliapeel Uden Meierij N.O.Brabant. Luxe vakantiewoning met eigen zwemvijver wellness. Zuidwolde De Wolden Drenthe.
Groepsaccommodatie voor groep.
Ligging Geschakeld Landelijk Op een vakantie-landgoed. vanaf 1.538 per lang weekend. Nederland Groningen Wehe-den hoorn. Groepsaccommodatie Nederland 41 personen Groningen. Ligging Vrijstaand Landelijk BB accommodatie. vanaf 1.300 per lang weekend.
Groepsaccommodaties Elke Plek nl Direct boeken bij de bron.
De groepsaccommodatie bestaat uit twee gedeelten die afzonderlijk verhuurd kunnen worden maar ook als een geheel. We onderscheidenHeel Tweehek voor groepen van 80 t/m 105 personenHet Oosthuis voor groepen van 40 t/m 72 personenHet Westhuis voor groepen van 20 t/m 32 personenOnze accommodaties zijn perfect geschikt voor scholen verenigingen clubs en families.Wij bieden onze gasten een grote verscheidenheid aan voorzieningen. Er is onder andere een groot sportveld van ca. 1 hectare met diverse speeltoestellen voetbal basketbal en volleybalveld. Op het terrein is een grote kampvuurplaats om uw verblijf op een sfeervolle manier af te sluiten.
Groepsaccommodatie Ardennen huren? Dat doe je hier!
Poupehan Groepshuis nabij de Semois Ard-036. 320 km van Utrecht. Prijs per weekend 77000 1.12400 Meer informatie. Monschau Landhuis 22p EIF-028. 257 km van Utrecht. Prijs per weekend 95000 1.17500 Meer informatie. BĆ¼tgenbach Wellnessaccommodatie 22 pers ARD-112. 265 km van Utrecht. Prijs per weekend 1.00000 1.44000 Meer informatie. Maredsous Wellness Farm 22 personen ARD-102. 253 km van Utrecht. Prijs per weekend 1.68110 1.98600 Meer informatie. Groepsaccommodatie op 10 min van La Roche ARD-025.
Groepsaccommodaties tot 22 personen GroepenAchterhoek.nl.
Groepen tot 16 personen. Groepen tot 22 personen. Groepen tot 28 personen. Groepen groter dan 28 personen. Overzicht Groepsaccommodaties tot 22 personen. Vakantiehuis Scharrelhof te Winterswijk. Vakantiehuis Scharrelhof is een sfeervolle huiselijke accommodatie met 10 slaapkamers rustig gelegen in het groen aan het einde van een eigenweg. 10 slaapkamers 5 badkamers. Voor meer informatie en de beschikbaarheid. bezoek de website van de Scharrelhof. Vosseveldseweg 19a 7107 AD Winterswijk-Kotten Nederland. 0543 514436 Mobiel 0622 680 582 info@groepenachterhoek.nl.
Groepsaccommodatie Gelderland 22 groepsaccommodaties geselecteerd.
31 800 400 400 4. 31 577 411 556.
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties van Nederland.
Zomervakantie Topper nabij Diever en Appelscha. Wateren Westerveld Drents Friese Wold. Monumentale Havezathe met een sprookjesachtige sfeer. Bourgondisch genieten in deze luxe 18e eeuws Hoeve. Luxe vakantiehuis met overdekt terras 1500m2 grasveld. Lierop Someren De Peel. Zomervakantie Topper 30% Korting Drenthe. Wapserveen Westerveld Zuidwest Drenthe.
Grootste aanbod vrije vakantieboerderijen van Nederland.
Gelegen op een wijnboerderij in de Achterhoek. Zeer kindvriendelijk verblijf wellness-ruimte. Luxe op de Veluwe tussen Apeldoorn en Deventer. Een boerderij vakantie is een unieke ervaring voor jong en oud. Een vakantie bij de boer is altijd genieten. De kinderen hebben alle ruimte en vermaken zich met de aanwezige dieren terwijl je zelf geniet van de rust en ruimte op de boerderij. Wil je een boerderij huren in Nederland?

Contacteer ons