Meer resultaten voor groepsaccommodatie 40 personen

groepsaccommodatie 40 personen
vakantiehuis Nederland 40 personen t Borghuis.
Voor iedereen die van rust en de natuur wil genieten! vakantiehuis Nederland 40 personen. Voor luxe vakantiehuizen geschikt voor 40 personen bent u bij ons aan het juiste adres. De vakantiehuizen zijn gelegen in een bosrijke omgeving en zijn van alle gemakken voorzien. De royale vakantiehuizen beschikken over een ruime tuin en een overdekt terras. Vanuit het terras heeft u een fraai uitzicht op de groene omgeving. In de riante tuin beschikt u over een eigen hottub. De vrije ligging en de groene omgeving zorgen ervoor dat u kunt genieten van een ultieme vakantie. Vakantiehuis De Sterre geschikt voor max. Het luxe vakantiehuis is in 2012 gebouwd.
Groot vakantiehuis huren 20.000 grote vakantiehuizen.
vanaf 2.085 per lang weekend. Kasteel België Ardennen Cugnon. Aantal personen 1 40 personen. Ligging Vrijstaand Landelijk Op een vakantie-landgoed. Van 3.400 Voor 2.040 per lang weekend. Luxe groepsaccommodatie 40-46 personen in de Ardennen. Deze luxe groepsaccommodatie in de Ardennen is een prachtig kasteel met verwarmd binnenzwembad sauna en jacuzzi. Met feestzaal 60 personen en vergaderzaal 40 personen. speelkelder met airhockey tafeltennis tafelvoetbal snookerbiljart. Te huur voor weekend midweek week. Mooiste groepsaccommodatie kasteel Ardennen. Bezichtiging voor boeken mogelijk.
Boerderij Hoekelum.
Boerderij Hoekelum ligt midden in de bossen tussen Ede en Bennekom. Op deze voormalige kaasboerderij vindt u drie groepsaccomodaties die gezamenlijk en afzonderlijk te huur zijn.
Familieweekend accommodaties Gelderland familieweekend accommodatie tot 40 personen.
Klik hier voor meer informatie over deze grote en goedkope groepsaccommodatie in Gelderland. Aanrader Groepsverblijf voor familieweekend in Gelderland voor 40 personen. Indien u een groepsverblijf of groot vakantiehuis in Gelderland voor ongeveer 40 personen met veel slaapkamers zoekt is deze groepsaccommodatie in Aalten precies wat voor u. De Grenswachter ligt in de Gelderse Achterhoek en is geschikt voor 40 tot 42 personen. Het is een sfeervolle authentieke boerderij die ook voor 2 groepen gesplitst kan worden en perfect geschikt is voor een familieweekend vriendenweekend of zakenbijeenkomst. In de vergaderruimte kunnen vergaderingen en trainingen gehouden worden. Omdat dit grote vakantiehuis in Gelderland in 2 gedeeltes gesplist kan worden is de locatie ook zeer geschikt voor het vieren van een familieweekend of familiereünie voor bijvoorbeeld 20 of 30 personen.
Hof van Renesse groepsaccommodatie tot 40 personen.
Deze knusse accommodatie ligt aan de karakteristieke dorpsring van Renesse. Het Hofje is ingericht met twee drie en vierpersoonskamers. Enkele kamers zijn voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. De overige kamers kunnen gebruik maken van gedeeld sanitair. Groepsaccommodatie tot 40 personen in Zeeland. Wanneer uw gezelschap groter is is het ook mogelijk om zowel Lockershof 4 als Lockershof 6 te huren. Zo heeft u genoeg ruimte voor 37 personen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een groepsaccommodatie reserveren neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Zeeuwse Zomer Fair op 8 9 juli.
Groepsaccommodatie voor 40 personen Het Buitencentrum.
Groepsaccommodatie voor 40 personen in de natuur van Gelderland op de Veluwe bij Zwollen en in het Rijk van Nijmegen. Veel te doen en te beleven!
Luxe groepsaccommodaties en vakantiehuizen in Nederland.
Leens De Marne Groningen. Luxe in Salland met 15 slaapkamers NIEUW! Luxe in Limburg 24 slaapkamers. Luxe in Noord Holland met 9 slaapkamers. Hippolytushoef Hollands Kroon Noordzeekust. Onvergetelijke Midweek Toppers Drenthe. Witteveen Midden-Drenthe Midden Drenthe.
Kampeerboerderij Holsterhof Het Hol 40 personen.
De Ster 26 personen. Het Hof 18 personen. Het Hol 40 personen. Groepsaccommodatie Het Hol is bestemd voor max. 40 personen en bestaat uit 10 slaapkamers met 3 tot 6 bedden per kamer. U dient zelf zorg te dragen voor een hoeslaken verplicht hoofdkussen deken of slaapzak. De accommodatie beschikt over een goed ingerichte keuken een grote recreatieruimte met meubilair en ruim voldoende sanitaire voorzieningen. Het gehele complex is voorzien van centrale verwarming en een modern brandbeveiligingssysteem dat voldoet aan de laatste veiligheidsvoorschriften. De accommodatie heeft een eigen terras met tuinmeubilair. Rondom de accommodatie liggen sport en speelweiden waar u allerlei activiteiten kunt organiseren.
Groepsaccommodatie 30 40 personen in Drenthe.
Een heerlijk verblijf in onze groepsaccommodatie tot 30 40 personen in Zuidwolde. Beleef Drenthe en ervaar onze gastvrijheid!
Groepsaccommodatie 40 personen De Aalbertshoeve.
Geschikt tot 86 personen. Geschikt tot 44 personen. Geschikt tot 52 personen. De Aalbertshoeve biedt u een gezellige groepsaccommodatie voor 40 personen op de prachtige Veluwe. Of uw groep nu bestaat uit jonge mensen oudere mensen of een mix iedereen heeft het naar zijn zin in deze mooie omgeving en de van alle gemakken voorziene accommodatie. Met drie verschillende accommodaties met elk hun eigen mogelijkheden is er altijd één die past bij uw wensen en voorkeuren. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van keuzes en het organiseren van verschillende activiteiten. Dankzij de grote velden zijn er eindeloos veel buitenactiviteiten mogelijk.
Groepsaccommodatie 40 personen.
Wij bieden u een uniek aanbod luxe groepsaccommodaties voor 40 personen. Ook sportverenigingen scholen en muziekverenigingen bieden wij kampeerboerderijen groepshuizen en goedkope groepsaccommodaties voor 40 personen. Heeft u een geschikte groepsaccommodatie voor 40 personen gevonden dan kunt u direct een reservering plaatsen. Wenst u graag meer informatie over de groepsaccommodatie dan kunt u de eigenaar een email sturen. Bij iedere groepsaccommodatie vindt u zowel een reserverings als informatieformulier. De eigenaar zal vervolgens contact met u opnemen om uw reservering te bevestigen of uw vraag te beantwoorden. Lees meer Lees minder. Gezellige accommodatie t buitengebied van Deventer.

Contacteer ons